BİR VARMIŞ HEP VARMIŞ

OKULUMUZUN PROJE ORTAĞI OLDUĞU BİR VARMIŞ HEP VARMIŞ PROJESİ

Okulumuz Öğretmenlerinden Hatice TUNÇER öğrencileriyle birlikte "Bir varmış, hep varmış" adlı bir projeye imza attı. Kuruculuğunu Pınar GÖKSEL ve Fatma ÇİFTÇİ ' nin üstlendiği Milli Eğitim Bakanlığı'nın da desteklediği e Twinning  projemizin amacı; masal kahramanlarını tanımak, onları tanırken 'Günümüzde yaşasalardı neler olabilirdi? Sorusunu hayal ederek yaratıcı yollarla ifade etmek. Onları günümüz yaşantısına uyarlamak. Ayrıca birbirleriyle karşılaştıklarında Acaba neler olurdu, Ne gibi şeyler yaşanırdı, sorularına cevap aramak. Çocuklarla masal kahramanlarının masalını yeniden yazmak. Çocuklara kahramanları tanıtırken onları çeşitli materyallerle şekil vermek çocukların hayal dünyasına inip yaratıcılıklarını geliştirmek web 2 araçlarıyla masalları günümüze uyarlamaktır.

28-05-202128-05-202128-05-202128-05-202128-05-2021